DNA


We hebben al 10 jaar ervaring met de kranen en bieden zelf technische bijstand bij ontwerp, montage en na-service.

In onze toonzaal van CEApoint vind je bijna de volledige collectie terug.


CEA is een Italiaans merk van hoogwaardige kranen. Ze produceren alles zelf met leveranciers uit de directe omgeving. Hierdoor kunnen ze snel leveren en hebben ze alles onder controle. Er gaat niks uit hun handen dat niet 100% voldoet aan hun norm.

dna1
dna2 dna1 dna5

CEA staat voor een bijzonder mooie esthetiek. Ze hebben al meerdere prestigieuze designprijzen op zak en werken hiervoor samen met top-architecten en ontwerpers. De eenvoud die hun producten uitstralen maakt ze tijdloos en laat hen in elk interieur passen.


CEA produceert met een bijzonder kleine ecologische voetafdruk. Inox is oneindig recycleerbaar en hun tijdloze ontwerpen maken ook dat ze nooit uit de mode gaan. Alle kranen worden handmatig geborsteld of gepolijst om tot de eindafwerking te komen. We kunnen dus terecht spreken van handwerk.


CEA biedt een levenslange garantie op hun RVS (AISI 316L) en 2 jaar op de binnenwerken. Elke kraan (ook de muurkranen) zijn volledig demonteerbaar zodat, bij eventuele lekkage, alles netjes kan hersteld worden zonder de wandafwerking te beschadigen.


CEA’s afwerking is op zijn minst bijzonder te noemen. Standaard worden de kranen excentrisch geborsteld. Indien je chroom wenst, worden ze gepolijst tot een spiegel, zonder enige vorm van schadelijke chemische processen. Zwart, brons, goud of koperafwerking wordt door een gepatenteerd systeem aangebracht, waarbij het staal gehard wordt en het geheel niet enkel esthetisch maar ook qua onderhoud nog beter wordt. Bij de houten afwerking wordt er gewerkt met hout uit gecertifieerde boskap. Ook hier hebben ze een gepatenteerde behandeling waarbij het hout zonder solventen beschermd wordt tegen vocht en schimmels.


CEA houdt rekening met de installateur. De binnenwerken zijn voorzien om zo eenvoudig mogelijk te kunnen inwerken met een minimum aan aansluitingen. Wij zorgen voor de juiste technische fiches voor een perfecte voorbereiding en doorspreken graag het project voor aanvang.

dna3
eigenschap1 eigenschap2 eigenschap3 eigenschap4 eigenschap5 eigenschap6 eigenschap7 eigenschap8